Συνταξιδιώτες/ισσες

Είναι η Έλενα Καραγιάννη, δασκάλα Εικαστικών στην Αθήνα. Πνεύμα ατίθασο, άνθρωπος που δεν ησυχάζει αν δεν πετύχει όσα βάζει ο νους της που απ' όσα διαβάζω χωράει και πολλές και καλές ιδέες που υλοποιεί. Η Έλενα γράφει, ζωγραφίζει, οργανώνει δράσεις και χορεύει όταν δεν τραγουδά... Το Ιστολόγιό της είναι ένα διαμάντι, αρπάξτε το!

Είναι η Νάσια Χολέβα, θεατρολόγος, εκπαιδευτικός θεατρικής αγωγής. Μια κοπέλα που ξέρει να κόβει δρόμο και να γελάει τρανταχτά ώστε να σε κάνει να γίνεσαι παιδί. Γι' αυτήν όλα είναι παιχνίδι κι όλα εξηγούνται μέσα απ' αυτό. Διαβάστε τα κείμενά της στο Ιστολόγιό της.

Είναι κι η Κατερίνα Βίγκου, δασκάλα κι αυτή μ' ένα σωρό ιδέες και γκατζετάκια παντός τύπου: ηλεκτρονικά και είδη κατασκήνωσης που σα το Σπορτ Μπίλυ μας εμφανίζει μέσα από ένα σακίδιο.

Κι είναι κι ο Φάνης Κατσάνος, εκπαιδευτικός Αγγλικών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Θεόρατος με χαμόγελο πεντάχρονου. Θα είναι η εμπροσθοφυλακή μας κι ο συγκάτοικός μου στα ξενοδοχεία και στα σπίτια των κατοίκων στις κοινότητες της Ρουάντα.

Κι είμαι κι εγώ που γράφω αυτό το Ιστολόγιο. Μόλις σήμερα κατάφερα ν' αρχίσω να κτυπάω τα πλήκτρα. Το σχέδιο όμως το κουβαλάω μήνες τώρα στο κεφάλι μου. Ελπίζω ν' ανεβάσω όσα σκέφτομαι με bits και bytes...

Καλό μας ταξίδι!!!
1 σχόλιο: