Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

5 εκπαιδευτικοί στο Μπαγκλαντές

Photo: Amiruzzaman/ActionAid

Με πολύ μεγάλη χαρά σας προωθώ την ανακοίνωση του εκπαιδευτικού τομέα της ActionAid Ελλάς που αφορά στο ερευνητικό ταξίδι εκπαιδευτικών στο Μπαγκλαντές! Διαβάστε προσεκτικά τη σχετική πρόσκληση με την περιγραφή του πλαισίου και τα κριτήρια επιλογής. Αν συμφωνείτε με τους όρους και θεωρείτε ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του προγράμματος, τότε συμπληρώστε τη σχετική επιστολή ενδιαφέροντος. Η Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων.

Πρόκειται για την τρίτη στη σειρά δράση του προγράμματος Send my Friend to School. Τα προηγούμενα δύο ερευνητικά ταξίδια πραγματοποιήθηκαν στην Κένυα και στη Ρουάντα.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Υ.Γ.1 Το παρόν Ιστολόγιο περιέχει όλη τη διαδρομή ψυχής και σώματος από τη συμμετοχή μου στο ερευνητικό ταξίδι στη Ρουάντα. Ξεκινά από το πρώτο email και φτάνει μέχρι τη σημερινή ανακοίνωση. Ο ενθουσιασμός, τα δύσβατα μονοπάτια, η χαρά συνεργασίας και το χτίσιμο μιας φιλίας με τους/τις υπόλοιπους/ες συνταξιδιώτες/ισσες είναι μερικά από όσα θα διαβάσετε.

Υ.Γ.2. Ο κύκλος δεν κλείνει εδώ. Θα τολμήσω να γράψω ότι δε λέει να κλείσει, μα ολοένα ανοίγει και περισσότερο. Γι' αυτό όμως θα ενημερώσω σχετικά αργότερα...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου